Egetræer Egetræer26. Oktober 2007.
Der var sket det, at vi var ved at løbe tør for brænde. Så "Mor-Bente" havde entreret med Næstved Produktionsskole om et læs til os på Ulvshale. Bilen trillede ind og ud kom 5 mand høj og læssede af ved håndkraft, og før jeg så mig om var de "pist" væk igen. Der stod jeg med 5 sodavand klar men ingen mand til at drikke dem - MEN jeg var 3 rummeter brænde rigere.
Brænde - 26. oktober 2007 Brænde - 26. oktober 2007
Brænde - 26. oktober 2007 Brænde - 26. oktober 2007

Juli 2007.
Dejligt med sommerferie. Vi dasede og hyggede og en gang imellem kunne vi skimte firbenet i Sankt Hans Urten.
Vores lille 4-ben stikker hovedet ud af Sankt Hans Urten - Juli 2007
Og hver morgen kom det lille rådyr forbi og hilste på.
Det lille rådyr kom og var lidt nysgerrig - for den er jo vandt til at have det hele for sig selv - Juli 2007
Pladsen er blevet for trang i den lille hytte, så vi har investeret i nyt hus på bekostning af den lille hytte.
Vi bliver dog i området - ca. 100 meter fra den lille hytte har vi købt et nyt "Ulvshale"-sted, hvor der er masser af plads, og en brændeovn, som hundene allerede elsker at ligge foran.
Nyt hus på Ulvshale - april 2006
MEN STADIG skal alt passes - intet må forsømmes.
Der er stadig - og nu også om vinteren mulighed for en tur til Ulvshale. Her havde vi en lille hytte på en naturgrund - men nu er det altså vokset sig større. Her pukler man sig ikke ihjel - her slapper man kun af, og det nyder hundene - så er der rigtig tid til lange ture i skoven.
Levi har haft Ulvshale siden 1981 - han købte en naturgrund - så kørte han en hel masse taxa, og så fik han råd til at bygge en lille hytte på Ulvshale. Ikke noget stort hus. Men det var helt OK. I foråret 1997 blev der opsat solcellepanel, så nu fik vi - mod tidligere - strøm i huset. Det var vild luksus - specielt i f.eks. tordenvejr, hvor strømmen "gik" i alle andre huse - så sad vi stadig med lys, og 12 Volts TV'et kørte.
Varme havde vi også, for vi var ikke afhængig af andet end vandet. Vandet gik godt nok noget ned i levering under stormen 3.december 1999 - men da det stadig var ret nyt og der stadig var lidt vand kl. 23.00 - Ja! så bryggede vi en kande kaffe - stillede os ud i gården (for vi havde nemlig ikke vand indendøre), og fik tappet nok vand til resten af week-enden! "Man følte rigtig spejderlivet igen"! - Det var noget med at overleve!
Ulvshale - August 2001

Nu har vi så set i øjnene, at også vi bliver ældre og har købt et lidt større "landsted", så vi også kan komme og være på Ulvshale i tiden fremover. Og dette er hundene helt indforstået med - skoven ligger nu (mod tidligere) lige uden for døren - så det var nok ikke helt så dumt!
Ulvshale er Levi´s yndlingssted. Af den grund fattede han pennen, skrev en bog om Ulvshale og Lene lavede illustrationerne. Den blev trykt - og for at det ikke skulle ende som med så andre bøger, skulle den indbindes (et kursus i bogbinding) gjorde her sin nytte. Hele vinteren gik med indbinding af bogen - så hvis nogen har forstand på gammeldags bogbinding ved de hvor lang tid 100 eksemplarer på 100 sider tager. Endelig var Bogen om Ulvshale færdig og den blev hurtigt udsolgt; men kan lånes på bl.a. Møn Bibliotek
Opdateret d. 4.11.2007